TRÄNINGSABSTINENS

Träning & Hälsa

Den 17 Juli födde jag min son, och nu har det gått nästan en månad. Imorgon, har det faktiskt gått precis en månad. Rätt coolt ändå va? Kroppen börjar sakta men säkert återgå till sin "vanliga" form nästan överallt, förutom magen. Den är fortfarande dallrig och naveln lär nog aldrig se ut som den gjorde innan, haha. Men satan så stolt jag är över min kropp, över kvinnans kropp! Tänk vad den kan gå igenom och klara av, på knappt ett år. Rätt häftigt om du frågar mig!

Träningsabstinensen tar över

Sen jag födde Wilmer så har jag inte vågat mig på något annat än knipövningar och promenader. Även om det ger enormt mycket i nuläget så måste jag erkänna att jag saknar rejäl träning. Min kropp och mitt huvud skriker verkligen efter ett REJÄLT träningspass. Gissa om jag längtar tills jag vågar ge mig på ett redigt pass igen? Än lämnar kroppen fortfarande avslag. Men bara det har slutat så tänkte jag träna, lite hårdare i alla fall. Självklart inte för hårt, jag är så sjukt rädd för att få framfall. Det är inte värt att börja för hårt med träningen om det skulle hända liksom. Så här tänker jag skynda långsamt!

Just nu håller jag utkik efter mamma och baby-träning på gymmet. Det underlättar ju nå enormt att få ha med sig Wilmer liksom. Än så länge är han för liten för att lämna på barnpassningen så då gäller det att pussla så mycket man kan. Dessutom, antar jag, att träningen där är upplagd efter en nybliven mamma. Hur perfekt vore inte det i så fall??

Summan av allt, jag saknar rejäl träning och längtar nå enormt efter att dra igång igen!
Erkänn, visst längtar ni efter mina träningsuppdateringar?? I know I do!!!

Love, A

Gillar

Kommentarer

sjosefine
sjosefine,
Kom ihåg att kolla med bm så att det är okej innan, så att du inte börjar för tidigt 🌸
nouw.com/sjosefine
annahss
annahss,
Ja men självklart 😊 Kommer som sagt bara promenera i raskare tempo nu. Har mitt återbesök i början av september. Tills dess så blir det att känna på kroppen bara. Vill som sagt inte riskera framfall!
nouw.com/annahss
Mayamolanderz
Mayamolanderz,
Kan verkligen förstå att du saknar träningen men förhoppningsvis är du snart tillbaka! <33
nouw.com/mayamolanderz
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229