TIDEN FLYGER FÖRBI

Vardag

Sekunder, minuter, timmar, dagar, veckor och månader flyger verkligen förbi. Återigen har det gått ett tag sen jag skrev här sist, men ibland blir det bara så. Jag har verkligen fullt upp, trots att jag är föräldraledig. Wilmer utvecklas för varje dag som går. Han har tagit sig framåt ett tag nu och nu börjar även kryptagen komma. Med andra ord så far han överallt. Sen i fredags har han även börjat sätta sig upp själv. Oavsett vart han än är i lägenheten så sätter han sig upp. SÅ STARK!! Jag imponeras verkligen av honom, och njuter till fullo av att se honom utvecklas. Min lilla kille. Tänk om jag fick se världen genom hans ögon. Mitt lyckopiller.

Dessutom närmar sig flytten med stormsteg. Inte den här fredagen men nästa går flyttlasset. Behöver jag ens säga att vi har en hel del att göra? Haha!! Inte nog med det så tränar ju både jag och Philip 3-5 gånger i veckan. Ja, ni kanske förstår att man har fullt upp, haha.

———

Alldeles strax kommer nog Wilmer vakna efter sin ovanligt långa nap. Då ska vi ordna med lite lunch och förbereda oss för babysim. Idag är det andra gången! Det är verkligen så mysigt. Jag hoppas att Philip får ihop det och kan följa med någon gång. Idag blir det vi och Wilmers mormor. Wilmers morfar ska även få följa med någon gång. Så roligt!!

Har du gått på babysim med ditt barn? Gick du själv eller hade du någon med dig? Berätta gärna! Nu ska jag sätta fart.

Love, A

  • Vardag
  • Nära Gävle

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229