SOM ETT BREV PÅ POSTEN

Vardag

Bästa platsen i hela radhuset. Fondväggen i vardagsrummet. Där står nämligen vår vitrinbänk som pryds av tavlan på Wilmer. Jag kollar där några gånger varje dag, med stolthet. Älskade Wilmer. Tulpanerna har vi fått av Malou. Hur fina!? Älskar tulpaner!!

ÄNTLIGEN FREDAG säger jag som är föräldraledig, haha. Det betyder att sambon slutar tidigare och att vi kanske hinner se varandra lite mer. Det känns som att vi knappt har setts den här veckan. Philip har nämligen spenderat en massa tid i lägenheten (plockat ur förråd och börjat städa). Dessutom jobbade han över en dag och har haft träningen en dag. Ja, ni förstår. Tiden räcker inte till. Men nu när helgen är här så hoppas jag att vi hinner ses, lite mer i alla fall. Min träning har såklart blivit lidande också. Men i helgen hoppas jag hinna iväg på ett pass eller två (mvh mamman som klättrar på väggarna).

————-

I onsdags efter babysimmet så blev W dålig, igen. Snorig, rann i ögonen och febern kom som ett brev på posten. Igår var han hängig hela dagen, idag är han tack och lov lite piggare. Ingen feber och nu är det ”bara” näsan som snorar. Men förhoppningsvis vågar vi oss på en promenad i alla fall! Lite frisk luft kan ju inte skada, eller hur?

Love, A

  • Vardag
  • Nära Södra Bomhus, Bomhus, Gävle

Gillar

Kommentarer

tessbjork
tessbjork,
Krya på honom och hoppas ni får en fin helg tillsammans!
nouw.com/tessbjork
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229