SJUKSTUGA

Wilmer 0-12 mån

Här har det ekat tomt i några dagar. Anledningen är ganska enkel. Alla våra utflykter har vart inställda och vårt fokus har helt och hållet legat på lilla Wilmer. I torsdags började han hosta och på kvällen började han snora lite. På fredagen blev det värre och på kvällen åkte vi faktiskt in till akuten. Han var snorig och lät slemmig i halsen. Stundvis var han otröstlig. Jag blev livrädd att han skulle åkt på något rejält, men allt såg bra ut och vi kunde åka hem igen. Så himla skönt! Sen dess har Wilmer sovit mest hela tiden, fått babymist och utsugen näsa. Idag börjar det äntligen vända och han känns som sig själv igen. Äter som han ska och är vaken lite längre stunder. Skönt! Innan har han knappt ätit 30 minuter och sen somnat vid bröstet.

Ärligt talat så tror jag att både jag och Philip har mått sämre över att han var dålig än vad han själv har mått dåligt. Lilla plutten, äntligen börjar han bli pigg igen!

—————

Nu när Wilmer är pigg så har tyvärr Philip blivit både snorig och har ont i halsen. Lilleman har lyckats smitta honom, haha. Jag har däremot klarat mig ganska bra! Jag har bara lite känningar i halsen men ingenting som är jobbigt än så länge. Nu hoppas vi på att pappan i huset piggar på sig, precis som Wilmer!

Love, A

Gillar

Kommentarer

sjosefine
sjosefine,
Men fy 😟 vad är babymist? 🙂🌸
nouw.com/sjosefine
amandanahlin
amandanahlin,
nej vad tråkigt hoppas det blir bra snart🌸
nouw.com/amandanahlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229