SAMLAR ENERGI

Vardag

Det är juli, tisdag och semester - men var är egentligen solen? Var är värmen? Idag ska det som varmast bli 15(!!!) grader i Gävle. Ni hör ju, sommarvädret är ett skämt. Jag saknar förra sommarens värme!!!! 30 grader är mer min typ av värme än denna alltså.

Här har det ekat i några dagar, största anledningen till det är att jag har tyckt att alla dessa driftstörningar på Nouw är urtråkiga. Jag tappade liksom lusten att gå in här ens. Men nu börjar lusten komma tillbaka, så jag gör helt enkelt ett nytt försök.

I skrivande stund ligger jag på lekmadrassen med en Nocco för att samla energi, Wilmer leker lite och Philip ligger i soffan och kollar på fiske. Om en stund ska vi däremot ta oss i kragen, haha. Vi tänker packa med oss regnkläder och ta oss ut på en liten promenad. Planen är att stanna till i en lekpark och leka lite. Annars har vi inga direkta planer faktiskt, mer än att jag ska på funktionell träning ikväll.

Hur ser din tisdag ut?

Love, A

  • Vardag
  • Nära Södra Bomhus, Bomhus, Gävle

Gillar

Kommentarer

FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Även om det är tråkigt med vädret så är det ju viktigt att det inte är så varmt varje dag!! Regn och lite oväder är ju bara regn. Vi svenskar är aldrig nöjda, haha, vi klagar på vädret hela tiden 😉 Jag vill vara ute och nu är det för kallt .hahaha.
nouw.com/frökenrödlök
annahss
annahss,
det har du givetvis rätt i!! Vi är då aldrig nöjda 😂 Vi har däremot inte haft någon direkt gassande värme på flera dagar 🙄 saknar badväder!!!
nouw.com/annahss
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja iofs, det gör jag också! Vill ligga i poolen och gotta mig =)
nouw.com/frökenrödlök
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229