SÅ MYCKET SKIT

Vardag

Igår ekade det tomt här, ärligt så har jag ingen direkt ork. Här hemma har vi nämligen en ”liten sjukstuga”. Wilmer snorar och jag har ont i halsen. Ibland fryser jag också, så jag tror att min temp pendlar mellan feber och ingen feber. Så jobbigt. Jag önskar verkligen att vi båda bara fick vara helt friska. Nu tycker jag att vi har åkt på så mycket skit det senaste halvåret så vi borde få vara friska minst hela sommaren.

Förövrigt, hur söt är han inte min lilla Wilmer? Igår fick han köttfärssås och makaroner till middag. Gissa om han var nöjd? Helt klart hans favoriträtt, haha.

Jag har inte tränat sen i lördags och ingen är mer frustrerad än jag. Min träning är min terapi och gör mig så mycket piggare. Så just nu går jag i ett ekorrhjul av halsont och trötthet. Men men, förhoppningsvis blir jag frisk inom några dagar. What to do liksom?

Sitter du på någon form av husmorsknep så får du väldigt gärna dela med dig!

Love, A

  • Vardag
  • Nära Södra Bomhus, Bomhus, Gävle

Gillar

Kommentarer

malinlinneaa
malinlinneaa,
Har själv haft ont i halsen sen en vecka tillbaka, i helgen började jag dricka honungsvatten och det har verkligen gjort susen! Tips ifall du inte redan dricker det.
Förstår fin frustration till träningen, jag har inte tränat på en hel vecka nu och jag börjar bli uttråkad till max 😔 krya på er därhemma 💕 KRAM
nouw.com/malinlinneaa
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229