MIN HJÄRNA ÄR KAOS

Vardag

Godkväll!!

Vilka dagar jag har bakom mig nu. Min hjärna är kaos, lika så lägenheten såklart. Imorgon går flyttlasset, äntligen. De senaste dagarna har jag kämpat, svurit och försökt andas för att hålla mig lugn - såklart utan resultat. Jag har stressat upp mig enormt. Inte nog med flyttstressen så blev ju Wilmer dålig i tisdags, igår var det värre och idag en aning bättre. Så jag har verkligen haft fullt upp. Nu sitter jag i soffan, fantiserar och försöker förstå att imorgon flyttar vi. Så himla overkligt!

Bara för att det är alla hjärtans dag så måste jag avsluta inlägget med bilder som värmer mitt hjärta, lite extra. Min fina familj! Mannen i mitt liv och vårt gemensamma barn, vår lilla Wilmer. Dom är verkligen livets mening, mina grabbar!

Den senaste veckan/veckorna har jag haft panik över flytten. Både över allting som lär göras, packas och sen städningen efter. Philip är raka motsatsen och chill, lite ”det löser sig”. Med andra ord får min planeringshjärna ännu mer kaos. Summan av detta? Jag har såklart haft en hel del utbrott, haha. Idag sa jag till Philip ”med tanke på att vi fortfarande är tillsammans efter det här så klarar vi allt”. Och precis så känns det i mig. Vi klarar allt. Vår lilla fina familj. Vi må vara smått galna och olika, men jag tror att det är just det som gör oss så bra tillsammans. Men ni kan nog inte ana vad Philip får utstå ibland. Ja, inte vad jag heller får utstå såklart haha!

Nu ska jag försöka sova några timmar innan jag lär upp och packa det sista. Sov gott!

Love, A

  • Vardag
  • Nära Hemsta, Gävle

Gillar

Kommentarer

jessiFri85
jessiFri85,
Känner igen mig 😘 Vill ha koll jag med 💕
nouw.com/jessifri85
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229