MAGEN SJUNKER

Vardag, Gravid

God morgon underbara ni, och VÄLKOMMEN GRAVIDVECKA 37!!

Har ni sovit gott inatt? Jag har haft allt annat än sammanhängande sömn inatt. Jag skämtar verkligen inte när jag säger att jag sprungit på toa 1-2 gånger i timmen i natt. Hur kan det ens finnas kiss i kissblåsan för att kissa så ofta? Helt sjukt, haha! Idag känner jag mig lite som en överkörd grävling, men som tur är så är det ju faktiskt fredag.

Idag går vi alltså in i vecka 37, mindre än fyra veckor till beräknad födelse för lilleman. Dags att börja packa förlossningsväskan. Vad ska man ha med för snacks liksom? Haha! Så här på morgonkvisten har jag faktiskt beställt lite saker att ta med till bb. Det var på tiden va? Bebis är ju redan fixerad sen innan och magen bara fortsätter sjunka för varje dag som går. Jag skämtar inte när jag säger att magen nästan ligger i knät när jag sitter ner, haha. Helt plötsligt har det blivit ett "glapp" mellan bröst och mage liksom. Men det är bara skönt, det är nämligen lättare att både andas och äta nu!

Helgens planer

Fredag: Vi har upptäckt att en söm har släppt i vagnen. Så idag ska vi åka in med den för att se vad dom kan göra. Ikväll ska jag även på aw, min sista aw med jobbet innan jag går hem. Ska bli riktigt trevligt, det ryktas om att vi nästan är 40 pers!!

Lördag: En dag för fix och trix här hemma. Tvättstugan är bokad och vi ska börja ta ner lampor och annat i sovrummen. Nästa vecka som dom äntligen tapetsera både vårt och lillemans rum! Vi hoppas även hinna med en tur ut till Valbo för att kolla på tofflor åt mig. Mina fötter sväller nämligen nå enormt under dagarna nu.

Söndag: Möblerna ska flyttas ut ur rummen, vi ska packa väskorna för några nätter i Philips föräldrars radhus. Vi räknar även med att hinna med att träffa Matilda och Hampus för lite umgänge.

Vad har du för helgplaner?

Love, A

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229