KLAGAR VERKLIGEN INTE

Vardag

Godmorgon !

Igår blev lekrummet äntligen klart. Så nu är alla leksaker i det rummet och i skrivande stund så leker faktiskt Wilmer där. Han älskar att utforska men han älskar faktiskt sitt lekrum också. Så himla roligt!

Själv sitter jag och kollar runt på Jollyroom. Jag ska nämligen beställa lite saker till lekrummet. Bland annat en sänghimmel som ska få pryda lekhörnan. Vi får se om det blir en mörkgrå eller en dassig mörkblå, hehe. Färgen på väggarna blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, så jag har verkligen beslutsångest! Jag hade redan bestämt mig för en sänghimmel men den har typ exakt samma färg som väggarna, så den går tyvärr inte att ha nu haha..

VECKANS PLANER:

MÅNDAG: vi ska till Lekia och se hur det står till med bilbarnstolen. Ikväll ska jag på SPRINT!
TISDAG: inga direkta planer förutom att köra Funktionell Träning på kvällen.
ONSDAG: den här morsan ska på personalfest. Hur roligt? Dessutom går Philip på långhelg. Så skönt!
TORSDAG: oklart om jag vilar från träningen eller om jag kör Bodypump.
FREDAG: Det blir antingen Metcon eller Step/CX.
LÖRDAG: I vanlig ordning så står Bodyattack på agendan. Dessutom ryktas det om en ny release!!
SÖNDAG: troligtvis så blir det PowerStep!

Inte så mycket planer förutom att träna, haha. Men jag älskar ju att träna, så jag klagar verkligen inte. Dessutom är jag rätt taggad på personalfest. Det var längesen den här morsan kunde dricka lite bubbel i ”lugn och ro”. Senaste personalfesten var jag höggravid och hade miljontals klappar på magen, haha. Så det ska faktiskt bli superkul! Dessutom ska vi försöka få till en grillkväll med Matilda och Hampus under långhelgen. Så himla trevligt! Älskar att dom bor granne med oss nu. Så himla bekvämt alltså!

Har du något som du ser fram emot i veckan?

Love, A

  • Vardag
  • Nära Södra Bomhus, Bomhus, Gävle

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229