BRUNCH BLEV BABYSHOWER

Gravid, Foto

Igår hade jag och Philip en brunch inplanerad hos Matilda, Hampus och Meja. En brunch som var bestämd sen bara en vecka tillbaka. Med andra ord, ingenting som jag tänkte längre på än så. Jag och Philip stannade på affären på vägen dit - vi köpte juice och muffins. Väl framme hos Matilda så tänker jag bara kliva in, varpå Philip säger "men nej, så kan man inte göra. Du måste ju plinga på". Jag hade ingen längre tanke med det än att han var lite kinkig, jag menar - jag brukar ju alltid bara kliva in hos Matilda? Jaja, jag plingar på och Matilda öppnar.

Innanför dörren stod både familj och vänner!! Gissa om jag blev chockad, överraskad och glad på samma sekund? Wow, vilken känsla! Jag blev alldeles svettig, både av värmen i lägenheten och nervositeten i min kropp. Jag förstod nog inte riktigt. Brunchen hade snabbt förvandlats till en babyshower med lekar, frukt, mat, fika och presenter till den lilla i magen. Dagen blev verkligen fantastisk och jag kan inte vara mer tacksam än vad jag är just nu! Jag och min lilla familj är verkligen så sjukt tacksam över alla dessa fantastiska människor som finns i vårt liv. Ni är bäst!

Bildbomb från babyshowern

Fotograf: Matilda Eriksson , min allra bästa vän

En chockad blivande mamma, men oj så nöjd!

Den fantastiska maten och fikat - supergott, mums!

Bilder från olika lekar.

Sist av allt så vill jag bjuda på den här bilden, trots dubbelhakan som syns från alla håll och kanter. Ja, dubbelhakan har blivit ett faktum nu i slutet av graviditeten. What to do liksom? Den kommer att jobbas bort efter graviditeten. Hur som helst, just på den här bilden så ser man verkligen hur bra jag stortrivs bland dessa människor och hur glad dom gör mig. Bland er mår jag som allra bäst! Tacksamheten över att ni finns i mitt, i vårt liv - går inte att beskriva.

Sist men inte minst..

Vill jag ge ett stort TACK till min allra bästa vän, Matilda! Du är en stor pusselbit i mitt liv och jag vet att du ordnar nå grymt för att allting ska bli så bra som det möjligen kan bli. Och vet du vad, du misslyckas ALDRIG! Du är grym på allt du gör, och jag är så sjukt glad och tacksam över att jag har dig i mitt liv, eller ja, att VI har dig i vårt liv! Du är inte bara min bästa vän, du är familj! Tack för att du är du!

Love, A

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Underbart! Fina bilder och så fintdu skriverom din vän <33
nouw.com/juliavnmelin
annahss
annahss,
Helt fantastiskt!! <3
nouw.com/annahss
tessbjork
tessbjork,
Men vilken överraskning! 😀 Allt ser så himla fint och gott ut! 😍
nouw.com/tessbjork
annahss
annahss,
Det var verkligen fantastiskt! 😃
nouw.com/annahss
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229