BÄSTA STARTEN

Idag börjar jag lördagen med att bjuda på tre oredigerade bilder som är tagna med framkameran med min mobil.

Jag har verkligen haft en helt fantastisk start på den här lördagen. Den allra bästa faktiskt. Philip tog Wilmer i morse så jag låg kvar i sängen till kl 7:30. Sen åt vi frukost och gick ut på en kort familjepromenad. Strax därefter tog jag bilen till gymmet för att köra Bodyattack (se första bilden före passet och andra bilden är efter passet). Jag blir verkligen high on life under och efter detta pass. Det är verkligen så jäkla roligt samtidigt som det är så sjukt jobbigt. Snacka om träningsglädje! Den tredje och sista bilden visar hur skönt det är att duscha utan sambo och barn i hemmet (inget illa menat, men ärligt talat - det känns lite som semester haha). Någon som kan relatera? Haha!

Skämt och sido. Nu ska jag göra mig klar innan dom kommer hem igen för att äta lunch. Vid klockan ett ska vi iväg på lite kalas till Wilmers mormor. Ikväll väntar dessutom grillning med Anton och Malou. Med andra ord har vi en riktigt härlig lördag framför oss.

Vad har du för lördagsplaner?

Love, A

  • Nära Södra Bomhus, Bomhus, Gävle

Gillar

Kommentarer

FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vilken härlig start! Själv har jag bara legat i soffan och glott på tv! Det kommer jag nog göra några timmar till, ikväll ska vi till ett par kompisar och kikar på Eurovision tillsammans.
nouw.com/frökenrödlök
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229