ÄR BEBIS STARTKLAR?

Gravid

Igår jobbade jag halvdag. 11:30 hade jag nämligen ett besök hos barnmorskan inbokat och efter barnmorskan så hade jag franstid. Efter det hann jag även med en vända nere på stan - två klänningar och tre par skor inhandlades, skönt! Bilder på sånt kommer senare. Men, vad hände egentligen hos barnmorskan igår, vad sa hon, hur ligger bebis? Det ska ni få veta nu!

Mitt möte med barnmorskan

Alla mina värden såg bra ut, precis som vanligt. Varken järn, blodsocker eller blodtrycket har ändrats sen jag blev gravid. Sååå himla skönt! Barnmorskan är alltid lika förvånad och hon säger själv att hon tycker det är så roligt att ha oss. Hon tycker att både jag och Philip alltid är så glada och positiva, vilket känns grymt roligt! "Det är så skönt att få ha hand om några pigga, glada och okomplicerade par ibland också", säger hon efter nästan varje besök. Alla mår ju olika genom graviditeten, men det är ju desto vanligare att värdena blir sämre än att dom fortsätter precis lika. Dessutom utan några som helst vitamin- eller järntabletter!

Vad gjorde vi annars då?

Vi fick lyssna på bebis hjärta, det slog lika som vanligt. Ganska snabbt, men inte farligt snabbt. Dessutom fick vi veta hur han låg, hon visade rygg, huvud och ben. Och vet ni vad? Han är nästintill startklar den här lilla rackaren. Han har huvudet LÅNGT NER i bäckenet och det går knappt att rucka. Eller ja, barnmorskan kände faktiskt inte om det gick att rucka eller inte. Så han kan lika gärna vara fixerad, coolt! Vi fick trycka lite på rumpan och då blev det världens effekt därinne. Benen flög i all världens fart, haha. Både coolt och läskigt på samma gång om ni frågar mig. Det ligger verkligen en liten mini därinne!

Jag har verkligen haft på känn att han låg sådär långt ner. Jag springer nämligen på toa konstant och har även börjat få en hel del strålningar neråt. Lilla bebis, nu är nu efterlängtad ska du veta! Nästa gång hoppas vi på att få med säkerhet bekräftat på att han är helt fixerad. Då ska vi även börja skriva vårt förlossningsbrev och våra tankar kring bebis ankomst. Tankarna? Skräckblandad förtjusning, vi längtar så!

Love, A

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229